Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 30, 2020

Från SEVÄRTs sjukstuga kommer ett litet personporträtt av Jim Carrey. Hade han 90-talets bästa agent? Spelar han bara märkliga karaktärer? Lyssna och fundera själv! MYCKET nöje!

Dessutom:


Jan 23, 2020

Oavsett om man är sportintresserad eller ej så har vi alla en sån där go sportfilm som ligger oss varmt om hjärtat. Om det så är Tom Cruise som skriker ”show me the money” eller att Emilio Estevez ropar ut ” The Flying V” till Mighty Ducks. I avsnitt nio av SEVÄRT går Johan och Mathie igenom några utav...


Jan 16, 2020

I avsnitt åtta av SEVÄRT går Jimmy igenom sevärda filmer som man av någon anledning glömt bort existerar. Vi ger som vanligt även tips på vad som är sevärt just nu. Vi släpper också nyheten att vi ska åka till L.A. för att livekommentera Oscarsgalan 2020. MYCKET nöje!

Dessutom:


Jan 9, 2020

Avsnitt sju startar med Golden Globes 2020. Vann rätt film? Ska man skämmas om man inte sett årets bästa komediserie? Vi pratar även om svenska tv-serier och kommer fram till att det finns en miljon olika streamingtjänster för svenskar. MYCKET nöje! 

Dessutom:


Jan 3, 2020

Vad har vi haft för serieår 2019 och vad kan vi se fram emot 2020? I avsnitt 6 av SEVÄRT går vi igenom serier vi sett och kommande efterlängtade serierna. Mycket nöje!

Dessutom: